Афганистанският математик и пророк Сидик Афган, който по-рано предсказа земетресение в

...
Афганистанският математик и пророк Сидик Афган, който по-рано предсказа земетресение в
Коментари Харесай

Известен математик изчисли каква ще е 2023-а и каква ще е съдбата на Зеленски

Афганистанският математик и оракул Сидик Афган, който по-рано предсказа земетресение в Турция, описа по какъв начин ще завърши войната в Украйна. Той направи особено пресмятане, въз основа на резултатите от което приказва за събитията, които ще се случат на равнище страни в спора.

Седик Афган съобщи, че датата 17 юли 2023 година ще бъде значима.

Според публицисти в изчисленията си ученият умножил 17 по 17, след което полученото число умножил по 7 и получил 2023. След това разделил 2023 на 17 и умножил по 2 - двуполюсен свят, получавайки цифрата 238 - атомната маса на урана.

До 17 юли 2023 година, съгласно специалиста, ще се усили нуклеарното изнудване и ще се появят нови проблеми с заболявания, които ще се отразят зле на целия свят.

Като цяло ученият е сигурен, че 2023 година ще бъде доста бурна и рискова – по-лоша от миналите 2022 година и още ненастъпилата 2024 година

„ Едва през 2025 година ще има повратна точка “, споделя Седик Афган.

Говорейки за това по какъв начин ще завърши войната в Украйна, математикът, разчитайки на своите калкулации, сподели, че Русия ще завоюва спора.

Той назова Съединените щати " злото на света ", прогнозирайки вероятността страната да се разпадне, защото част от страните желаят да получат " повече независимост и самостоятелност ", а доларът ще се срине.

В Русия през този интервал се чака напредък в стопанската система и съзнанието на хората, доста от които ще извършат преоценка на полезностите.

Седик Афган означи, че 2023 година, без значение от всичко, няма да докара до експлоадирането на Трета международна война, а Зеленски ще бъде свален и ще има тъмно бъдеще, в случай че продължи да слуша Съединени американски щати. Предполага, че президентът на Украйна може да загуби поста си по-близо до лятото.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР